Priser

För höstterminen 2020 gäller följande kort och priser:

Medlemsavgift:
100 kr per kalenderår. Du som redan har betalt medlemsavgift för VT 2020 ska inte betala medlemsavgift för HT. Alla nya medlemmar betalar 100 kr i medlemsavgift för HT 2020.

Priser träningskort:
Vi har ett och samma träningskort för alla våra pass. Priset för detta allkort skiljer sig åt enligt följande:
Allkort: 600 kr/termin
Allkort Pensionär/Ungdom/Student: 500 kr/termin
– Pensionär (>65 år)
– Ungdom (11-20 år)
– Studerande i alla åldrar (med studentlegitimation)
Allkort FaR* (Fysisk Aktivitet på Recept): 400 kr/termin

Det går också bra att betala för enstaka pass. Det kostar då 50:- /gång. Väljer du detta sätt att betala ska du inte lösa medlemsavgift.

Välj det kort som passar dig. Sätt in summan (plus 100 kr i medlemsavgift) på vårt Bankgiro 278-9543. Betalningen ska vara föreningen tillhanda senast den 6:e september 2020. Ifall du börjar att träna med oss senare på terminen än den 6:e september, ska du betala in avgiften så fort som möjligt. 

Ny medlem: Om du är ny medlem vill vi att du skickar ett mail till akggympa@gmail.com i samband med att du gör din inbetalning.
– I internetbanken uppger du önskat kort och namn.
Exempel ny: ”Allkort Stud Erik Åkesson”
– I mailet uppger du typ av kort, förnamn, efternamn, hela ditt personnummer, adress, telefonnummer, e-post-adress, om du vill ha kvitto samt var du vill hämta ditt kort.

Befintliga medlemmar:
– Då uppger du typ av kort, medlemsnummer (en lista med medlemsnummer finns nedan), initialer, var du vill hämta ditt kort samt om du vill ha kvitto.
Exempel befintlig: ”Allkort 226 JM A-löv Kvitto”
Antalet tecken som syns när betalningen kommer till oss är begränsat, så om du behöver uppdatera dina adressuppgifter, skicka ett mail till akggympa@gmail.com.

Skriv sedan ut ett kvitto på betalningen. Detta gäller fram tills dess att du fått ditt riktiga medlemskort. (Om du inte har någon skrivare kan du fotografera skärmen med mobilen och visa upp) Om du inte uppger var du vill hämta ditt kort hamnar det i Anderslöv.

Glöm inte att du alltid kan prova våra pass gratis de första två veckorna av varje termin!

* FaR = Fysisk Aktivitet på Recept. Vi har ett samarbete med FaR, så att de som får ett recept på FaR kan träna hos oss i AKG. Kontakta din vårdcentral om du vill veta mer om FaR. Kontaktperson för FaR hos oss är Lena Hedin. Välkommen att ringa Lena för råd om lämpliga pass, tfn 0737-345265.

Här kan du leta upp ditt medlemsnummer (listan är sorterad per efternamn):
Lista medlemmar 2019