Om AKG

AKG erbjuder varierande aktiviteter med inspirerande och välutbildade ledare. Vi jobbar för att varje pass ska vara roligt, fartfyllt och medryckande. I början av varje termin har vi alltid två veckors gratis Prova-på, så att du ska hitta ett pass som passar just dig.

Untitled-10
Schema, passbeskrivningar och priser hittar du här ovan.
Vårt namn Alla Kan Gympa berättar mycket om föreningen. Vi är stolta över att kunna säga att alla är välkomna till oss. Stämningen i vår lilla förening är hjärtlig, och du som motionär blir uppskattad precis som du är. Vi lägger inte ner mycket pengar på reklam. Istället satsar vi på vidareutbildning för våra ledare, så att passen blir riktigt bra. Vårt mål är att folk ska ha så trevligt på passen att de tar med sina vänner nästa gång.

Untitled-9Vårt motto Alla Kan Gympa innebär inte bara att alla ska kunna hitta en träningsform som passar dem. Det betyder också att alla ska ha råd att gympa. Därför satsar vi på rolig och bra träning till ett mycket bra pris. Vi har rabatterade priser för ungdomar (11-20 år), studerande i alla åldrar (med studentlegitimation), pensionärer (65+) och FaR-patienter (Fysisk Aktivitet på Recept via din vårdcentral).

Untitled-3