Aktuellt

NYÅRSGYMPA!

Terminen avslutas den 9 december. Men, vi kör ett extra pass på Nyårsafton, i Klagstorp kl. 10.00-11.00. Missa inte det! Ta på dig något glammigt, eller ta bara med dig ditt allra glammigaste humör, så ser vi till att starta Nyårsafton på ett festligt sätt! Passet är gratis för alla, så dra med släkt, grannar och vänner!
VÄLKOMNA!

_________________________

 

Integritetspolicy

Hej

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera uppvisningar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här: AKG_integritetspolicy

Om du vill vet mer om den nya personuppgiftslagen så hittar du mer information här: http://idrottonline.se/OmIdrottOnline/Personuppgiftslagen

Behöver du begära ut registerutdrag för att veta vilken information vi sparar, så gör du det med denna blankett: begaran-av-registerutdrag

Mvh Föreningen Alla Kan Gympa

 

Vi söker nya ledare – yoga & styrka

Just nu söker vi nya ledare till föreningen – främst en Yogainstruktör men även ledare för något av våra styrkepass.

Har du redan utbildning och erfarenhet är det toppen. Har du inget av det men brinner för träning och gärna vill hålla Yogapass eller styrkepass så kan AKG stå för utbildningen. Ett extra plus om du varit aktiv motionär i föreningen. Som ledare i AKG får du gratis utbildning, gratis träning, arvode/pass, men viktigast av allt: Sveriges trevligaste motionärer!

Hör av dig till akggympa@gmail.com om du är intresserad, eller har frågor

 

 

——-

grasroten_logo_utb3

 

 

GRÄSROTEN-ETT SMART SÄTT ATT STÖTTA SIN FAVORITFÖRENING!
Visste du att du kan stötta AKG på ett väldigt enkelt sätt? Om du brukar lämna in spel (Ex. Lotto, Måltipset, Stryktipset, Keno, Oddset m.fl.) hos Svenska Spel kan du välja att stötta vår förening. Det kostar dig ingenting. Du kan enkelt göra kopplingen mellan dig och AKG. Antingen säger du bara till i butiken där du spelar, att du vill stötta oss, eller så går du in på datorn och gör det via denna länk:

https://svenskaspel.se/grasroten/forening?id=12842-foreningen-alla-kan-gympa
(Eventuellt måste du välja ”öppna det här innehållet i ett nytt fönster”)

För varje krona du spelar för får föreningen 10 poäng. Dessa poäng omvandlas en gång per år till en summa pengar, som betalas ut till föreningen.
OBS! Om du ska be butikspersonalen leta upp vår förening ska du söka på F, som i Föreningen Alla Kan Gympa. Välj sektionen Gymnastik.
I skrivande stund har vi 12 stödjande supportrar. Vi hoppas på fler. Tack för ditt stöd!

——-

Vårt nyaste pass: Strong

På vårterminen 2017 drar vi igång vår nyaste träningsform: Strong!
STRONG by Zumba kombinerar härliga rytmer med högintensiv konditions- och styrketräning. Här blandas progressivt motstånd, spänst, core och funktionell träning med din egen kroppsvikt som motstånd, och resultatet blir ett dynamiskt pass som garanterat utmanar dig och din kropp. Passet bygger på HITTZ – ”High Intensity Tempo Training – Zumba style”! Passet drivs av tempot och styrkan i rytmen. Du utmanar dig själv och förbättrar din styrka, rörlighet och kondition.

——-

Bilder!

I mars 2015 hade vi fotograf Olivia Rasmussen på plats under två av våra pass. Klicka på ”Bilder” för att se fler av dem!

Cirkel gruppbild beskuren

——-

Vi söker kontinuerligt efter nya ledare.
Vi letar efter dig som älskar att träna,
som är engagerad, ansvarsfull och gillar att stå i centrum.
Vi erbjuder gedigen utbildning genom Gymnastikförbundet.
Vi är också intresserade av dig som redan är utbildad ledare.
Som ledare i AKG får du gratis utbildning, gratis träning, arvode/pass, men viktigast av allt:
Sveriges trevligaste motionärer!
Vi ser gärna att du är aktiv som motionär i AKG någon termin innan ledarskap är aktuellt, så att du får lära känna den härliga avslappnade stämningen som vi har i vår förening.

Hör av dig till akggympa@gmail.com om du är intresserad, eller har frågor.

 

Annonser