Höstterminen 2020

Ny hemsida! Vi har byggt upp vår nya hemsida hos Idrottonline för att kunna ta stöd i den teknik och funktionalitet som ingår i vårt medlemsskap hos Riksidrottsförbundet. Gå till ForeningenAllaKanGympa-Gymnastik

Vi kör igång i både Anderslöv och Klagstorp måndagen den 17 augusti.

Nytt för i år att vi har ett nytt pass som vi kallar Yompa. Vi välkomnar också Cecilia tillbaka som ledare för basgympa passen i Anderslöv.

Passbeskrivningar finns under ”Våra Pass”.

Ändringar i schemat kan förekomma. Vårt mål är att inte ställa in några pass. Så ibland kan det bli en annan ledare eller en annan typ av pass än vad som står i schemat. Om ett pass trots våra ansträngningar måste ställas in, lägger vi ut ett meddelande på Facebook (som även syns till höger på hemsidans startsida)

Barn är välkomna i vuxens sällskap från och med vårterminen i årskurs 4 eller det år barnet fyller 11 år. Barn som fyller 13 under innevarande år är välkomna på egen hand.

Information om priser och betalning hittar du på sidan ”Priser”.

Har du några frågor är du välkommen att skicka dem till akggympa@gmail.com.AKGs åtgärder för att minska risk för spridning av Coronaviruset- kom bara om du är helt frisk- ta med handduk och handskar på styrkepass- vi rengör dörrhandtag inför pass och ser till att det finns tvål- vi har beredskap för ev smittspårning och för deltagarlista på alla pass, lista sparas 1 månad. – insläpp fem minuter före passets start..- i Klagstorp startar terminen ute och deltagarantal begränsas till 20 per pass. Mer info kring terminsstarten hittar under Terminsstart HT 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s